El portal Oferting.cat és l'aparador de les millors ofertes, descomptes i promocions d'Osona. Tots els serveis autòctons que s'ofereixen a la comarca d'Osona i totes aquelles botigues de sempre formen un aparador d'ofertes amb interessants descomptes i propostes per a tots nosaltres. És per això que les ofertes i descomptes a Osona van prenen el nom d'Oferting.cat

El funcionament del portal Oferting.cat és ben simple i senzill, només cal visitar periòdicament la web www.oferting.cat i seleccionar les ofertes que convinguin, aleshores, dirigir-se directament a la botiga, restaurant, club esportiu, estètica... i no oblidar-se de dir que vens de part d'Oferting.cat. Automàticament s'aplicarà l'oferta o el descompte que havies consultat al portal.

Cal visitar periòdicament el portal Oferting.cat ja que les ofertes i els descomptes tenen una durada determinada i, per tant, una data límit de caducitat. De totes maneres, Oferting.cat posa a disposició un butlletí d'ofertes per deixar el correu electrònic i ser el primer de poder gaudir dels descomptes d'Osona.

Què hi puc trobar a Oferting.cat?

  • Una selectiva exposició d'ofertes i descomptes de restaurants d'Osona ofereixen els seus plats, menús, cellers mitjançant descomptes, ofertes i promocions.
  • Activitats esportives, d'aventura i oci de qualsevol indret d'Osona; ofertes d'esports, gimnasos, natació, bicicleta, running, pàdel, tennis i molt més!
  • Ofertes d'Osona en tractaments i serveis de bellesa, massatges, depilacions, fisioteràpia, perruqueries... Totes les ofertes i descomptes relacionades en bellesa d'Osona.
  • Descomptes en les teves botigues de sempre, botigues de Vic, Manlleu i de tot Osona. Botigues seleccionades de forma cuidadosa per cridar l'atenció dels osonencs.
  • Ofertes de viatges d'Osona: ofertes de circuits, vacances, vols... Tot reservat a Osona i per tu al moment de fer la reserva a la mateixa botiga, sense riscos i contactant amb l'agència de viatges osonenca.

En resum, un portal web d'ofertes i descomptes a Osona, un portal web on les ofertes es diuen Oferting.cat!