Blog

SIGNATURES SOLIDÀRIES DONARAN LA VOLTA AL MÓN EN SUPORT A LA LLUITA CONTRA EL CÀNCER


(Comunicados de Prensa) - L‘equip del vaixell Central Lechera Asturiana ha organitzat la campanya solidària “25.000 millas, 25.000 firmas” que recollirà fons a favor dels projectes de l‘aecc

- Per poder signar la vela, únicament s‘haurà de fer una petita aportació mínima d‘un euro que es destinarà a la lluita contra el càncer

Barcelona, 22 de desembre de 2010. El proper 1 de gener de 2011 tindrà lloc la competició Barcelona World Race. Entre els participants hi trobem l‘equip “Central Lechera Asturiana”, capitanejat pels asturians Juan Merediz i Fran Palacio.

El “Central Lechera Asturiana” està organitzant la campanya “25.000 millas, 25.000 firmas” a favor de l‘Associació Espanyola Contra el Càncer. Aquesta campanya té per objectiu aconseguir el major número de signatures solidàries possibles en una vela d‘aquesta embarcació que farà la volta al món.

Tothom qui vulgui col•laborar signant aquesta vela solidària, únicament haurà de fer un petit donatiu per un import mínim d‘un euro. Els diners recaptats aniran adreçats íntegrament als projectes que l‘associació espanyola contra el càncer, destina a la lluita contra el càncer, la investigació i el recolzament psicològic a familiars i malalts.

La campanya “25.000 millas, 25.000 firmas” va iniciar-se el passat mes de setembre a Sanxenso (Pontevedra) i fins al moment ha recollit 3.000 signatures solidàries. Diverses personalitats de tota la geografia espanyola, per on ha passat el vaixell, ja han donat el seu suport a la campanya, així trobem que hi ha participat Jordi Hereu, alcalde de Barcelona, Catalina González, alcaldessa de Sanxenxo, Pilar Rojo, presidenta del Parlament Gallec, el Ple de l‘Ajuntament de Dènia o els jugadors del Real Sporting de Gijón, entre d‘altres.

La vela solidària estarà temporalment ubicada a l‘estand que l‘equip “Central Lechera Asturiana” té al Port Vell de Barcelona. L‘espai romandrà obert al públic entre les 10h i les 22h fins el 31 de desembre de 2010.
A %d blogueros les gusta esto: